Vi Rydder alle type avfall for deg Finn oss her Feedback

Om oss

Oslo avfall er et firma som hjelper deg med rydding, kasting av all type søppel, bortkjøring, flytting, rivningsarbeid med bortkjøring og flyttevask

Vi kommer dit du vil og henter alt du måtte ønske å kaste. For oss er det utrolig viktig å ha kundens behov og ønsker i fokus. At dere er fornøyde med jobben gjør at dere kan anbefale oss videre til venner og bekjente.

Ring oss i dag for en hyggelig prat.

Mob: +47 40082001

VÅR VISJON

Med en lidenskap for å hjelpe andre har Oslo Avfall AS den naturlige muligheten til å yte eksepsjonell kundeservice. Dette gjøres gjennom ærlig og konkurransedyktig personlig prising.


Vi streber etter å holde våre estimater over telefon så nøyaktige som mulig og å unngå eventuelle overraskelser.

VÅRE OPPDRAG

Oslo avfall AS ble grunnlagt av to unge karer (hvor den ene har lang erfaring fra bransjen) med en gal ide å starte en virksomhet for å fjerne søppel. Begge eiere, med ulik bakgrunn, har skapt et selskap basert på å sette kunden først og forlate dem med et smil.
VÅRE VERDIER

Oslo avfall AS vil ankomme din eiendom til avtalt tid og fjerne søppel på en profesjonell måte. Vi ønsker også å understreke viktigheten av å bevare miljøet ved å resirkulere og gjenbruke så mye av avfallet som mulig.


Vi rydder alle typer avfall

Professor Birkelandsvei 32, 1081 Oslo
40082001

Kontakt

Serviceområder

  • Oslo
  • Akershus
  • Romerike
  • Asker
  • Drammen